References

Wat vertellen klanten over ons?


Miche                                                                       6 jan. '16

Jammer dat de klus bij de klager in deze draad niet naar tevredenheid was afgerond. Kan altijd een keer gebeuren, vervelend is het wanneer het jou overkomt natuurlijk. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het laten verrichten van onderhoud en reparaties in en aan ons bedrijfspand/productiehal (60 man) in Schiedam. Ik heb ACS Rijnmond een jaar geleden in de arm genomen om bij ons de werkzaamheden uit te komen voeren die zoal nodig zijn. Te denken valt aan laswerk, dakdekken, sanitairvervanging, het inmeten, opbouwen en bijwerken van magazijnstellingen, het slopen van metalen stellages en het laten afvoeren daarvan (metaalprijs werd netjes overgemaakt), het vervangen van kapotte lampen en digitale balans, het laten voorzien van een vingerafdrukslot aan een buitendeur en nieuw beslag op een andere, het regelen van staalwerk en van alles wat mij nu niet te binnen schiet. We krijgen netjes facturen met urenverantwoording en de kassabonnetjes van de ingekochte onderdelen. Daarnaast mocht ik Tony leren kennen als een kerel met het hart op de goeie plaats en ook zijn 'maten' zijn betrouwbare types en dat is wel zo fijn om binnen te laten. Ook staat Tony in no-time klaar als er een spoedje is, geen probleem. Deze man houdt van werken, ook als het even niet meezit. Laat ik verder ook eerlijk zijn daarover dat bij ons er ook wel eens een keer iets (onbeduidends) niet goed ging bij een klusje, maar daar stond ik toevallig zelf bij en het was niet te voorzien. Waar gehakt wordt vallen spaanders en dat is overal zo. Als het maar bij een incident blijft en in alle redelijkheid hersteld wordt dan is er helemaal niks aan de hand. Ik ben een kritisch en controlerend type, dat vereist mijn functie, maar wat mij betreft komen deze mensen ook in 2016 bij ons over de vloer, graag zelfs. Ook mijn complimenten aan Bianca, die alles coordineert en de administratie doet.

NOSwillem                                             13 jun. '11

Wij raden Aprojecten van harte aan vanwege onze uitstekende ervaringen met de grootschalige verbouwing van onze nieuwe woning. Wij hebben de gehele benedenverdieping volledig laten renoveren alsmede de slaapkamers vernieuwd. Tony, en zijn team met hem, is vakkundig, initiatiefrijk, meedenkend, betrokken en betrouwbaar alsmede buitengewoon vriendelijk. Altijd bereikbaar, stipt, conform afspraak en een gezellige prater; aspecten die wij gedurende onze 3 maandse verbouwing enorm hebben gewaardeerd. Wij hebben vooraf op locatie waardevol advies ingewonnen en vrijblijvend een offerte laten maken. Daarnaast zijn tussentijdse aanpassingen, mits tijdig aangegeven, geen probleem. Daarnaast heeft hij de benodigde expertise binnen zijn wijde netwerk aan specialisten om iedere klus te klaren. Wie een betrouwbare, vakkundige en betrokken aannemer zoekt, is bij Aprojecten aan het juiste adres.

Tim                                1 apr. '15

Wij hebben pas een buitengevel laten stucen door ACS Rijnmond wat heel goed is verlopen, ze hadden goed advies van hoe en wat ,en het was erg fijn dat ze op korte termijn konden komen. Bedankt voor de serivce.

G. Jansbergen                21 mei. '14


Het eerste project in samenwerking met ASC is goed bevallen. Project kort samengevat: verbouwen 2 badkamers&toiletten in luxe appartementen in Rotterdam centrum, kale muren met spagtelputz bewerken, plafonds spuiten, elektra en leidingen leggen in keuken en badkamers. Contact met Tony is prettig, hij denkt mee met de opdrachtgever en komt met oplossingen voor problemen. Zijn jarenlange ervaring in het vak is erg waardevol en komt goed tot uiting wanneer je hem om advies vraagt. Kortom: positieve beoordeling en aanbeveling waard.

Houtman                 16 okt. '10

Beste lezers, Mijn badkamer en w.c. zijn zo mooi geworden, ik geniet er elke dag van. De inzet van Tony en zijn team is meer dan 100% en het uiteindelijke resultaat ook. Als er weer wat te verbouwen valt, weet ik wie ik vraag: A-projecten & Cleaning Service!!!!!! Groet van een zeer tevreden klant.

s                                  18 sep. '09

Ik wil jullie bedanken voor mijn dakkapel. Wij zijn erg tevreden en hopen dat anderen ook zullen zijn wanneer zij beroep doen op jullie deskundigheid. Namens ons heel veel succes met jullie onderneming. Groetjes, Familie van de wolf

Oosterheert                11 okt. '13

Wat ik verwacht bij een samenwerking is vertrouwen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt! Tony en ACS overtreffen mijn verwachting ruimschoots. Tony werkt pro actief, is uiterst correct en denkt in oplossingen. Ik kan ACS iedereen aanraden! Hartelijke groet, Stephan 

Beste Stephan, Onze dank voor jouw oprechte en hartverwarmende woorden... Namens ACS willen wij onze diensten met veel plezier voortzettend voor eventuele opdrachten in de toekomst. Wij hebben plezierig ervaring met jullie en samenwerking en de eer is aan onze zijde.natuurlijk. Ik zou zeggen tot de volgende keer. Mvg, Tony & Bianca

Mandana                    10 nov. '11

Geweldig en vriendelijk bedrijf! Op korte termijn mijn lekkage in de badkamer gerepareerd en daarna gerenoveerd! Ben zeer tevreden en raad iedereen aan om gebruik van hun diensten te maken. Bedankt voor de goede service!!!

PROJECT EXAMPLES

Keuken Restylen 


Een simpele maar wel technische klus.

Volgens de bijgeleverde leidingenschema van de keuken leverancier hebben wij leidingen in moeten freze in de muur en alle benodigde voorzinnigen zijn ook door ons aangebracht.

Twee dagen voor nodig gehad om deze combinatie keuken en een eiland te plaatsen.

Eind resultaat een tevrede klant.


Voor


Na

Project Details


Familie Kruys


Locatie: Berkel & Rodenrijs


Leidingenwerk & Plaatsing Keuken


Start datum: 24 Jan 2016


Eind datum: 28 Jan 2016


Renovatie van een slaapkamer:


Opdracht bestaat uit nieuw Radiator installeren en een schuifdeur systeem, nieuw parketlaminaat vloer en de kleine muur netjes afwerken.

Voor


Na

Project Details


Familie van der Valk


Locatie: Bussem


Klein verbouwing


Start datum: 11 maart 2017


Eind datum: 29 maart 2017


Kunnen wij U veder helpen met???